Mulkiyet

İSTANBUL’DA EV SATIN ALIN

Dünya’nın kozmopolit denebilecek sayılı şehirlerinden biri de İstanbul’dur. Asya ve Avrupa’yı birbirine bağlayan inci gibi şehir, tarihin hemen her döneminde her milletten insanın ilgisini çekmiş, imparatorluklara ev sahipliği yapmış bir şehir; her ziyaretçisini güzelliği ve bambaşka havası ile büyüler. İstanbul’a turist olarak gelen pek çok yabancı daha sonrasında kaçınılmaz olarak bu şehirde yaşamayı, buraya yerleşmeyi ya da en azından yatırım olarak mülk satın almayı düşünür. Siz de İstanbul’da bir ev almayı ciddi ciddi düşünüyorsanız, emin olun, yalnız değilsiniz.

(buy a house in İstanbul) İstanbul’da ev satın alma planı yaparken öncelikle neler beklediğinizi, bütçenize ve beklentilerinize en uygun evlerin nerelerde bulunduğunu ve en avantajlı evleri nerede bulabileceğinizi belirleyip detaylı bir araştırma yapmanız gerekir. En önemli husus ise bütçenin ve yaşanılacak bölgenin belirlenmesi olacaktır.

İstanbul’da bir ev satın almak için tercih edilen en popüler muhitlerden biri Avrupa yakasında bir semt olan Nişantaşı’dır. Semtte şık restoranlar, modaya yön veren butikler ve güzel, keyifle vakit geçirebileceğiniz kafeler bulmanız mümkün. Eğer (buy a house in İstanbul) İstanbul’da ev satın almak konusunda hem lüks hem konfor bir arada olsun diyorsanız Nişantaşı sizin için iyi bir seçenek olabilir.

Daha tarihi ve turistik yerlerden hoşlanıyor, otantik mekânlarda zaman geçirmek ve İstanbul’un tarihi dokusuna şahitlik etmek istiyorsanız, muhit konusunda Fatih size daha çok hitap edecektir. Yine şehrin Avrupa Yakası’nda bulunan semt, İstanbul’un en ünlü görülecek mekânlarına ev sahipliği yapıyor. Kapalı Çarşı, Süleymaniye Camii, Beyazıt Meydanı ve daha birçok tarihi mekân evinize yürüme mesafesinde olacağı için Fatih sizin açınızda en ideal seçim olabilir.

Eğer daha sakin ve huzurlu, denize yakın fakat aynı zamanda yerel dokudan da kopmayacağınız bir ev arzu ediyorsanız, Kadıköy ve hatta daha nezih bir semt olan Moda sizin için ideal tercih olabilir. Dilediğiniz zaman sahile inip denizin tadını çıkarabilir, hatta bütçeniz dâhilinde en avantajlı denize nazır evlere sahip olabilirsiniz. Böylece (buy a house in İstanbul)  İstanbul’da hayallerinizdeki evi satın alabilirsiniz.

Modern ve her yere yakın, iki yakada da kolay ulaşım imkânlarına erişmek önceliğiniz ise, bu noktada Beşiktaş en ideal konumlardan biridir. Toplu taşıtım ağları neredeyse şehrin tamamına uzanır ve böylece toplu taşıtım kullanarak dilediğiniz yere ulaşabilirsiniz. Ayrıca geniş çarşısı ve sunduğu pek çok sosyal mekân sayesinde de hareketli bir yaşam sürebilirsiniz. Şehrin göbeğinde yer alan Beşiktaş’ta size en uygun, en ideal evlere ve dairelere erişmek için bir danışmandan destek alabilir, kendinize ve bütçenize en uygun seçeneği bulabilirsiniz.

İstanbul gibi onlarca farklı seçenek ve fırsat sunan bir şehirde ev satın almadan evvel (buy a house in İstanbul) yabancıların mülk satın alması konusunda izlenmesi gereken prosedürleri de öğrenmeniz ve buna göre plan yapmanız önemlidir. Eğer bu konuda detaylı bilginiz ya da bunlara ayıracak zamanınız yoksa, İstanbul’u deyim yerindeyse her şeyiyle bilen ve geniş bir portfolyosu bulunan bir emlak danışmanından destek almanız size hem zaman kazandırır, hem de en avantajlı, bütçenize en uygun evi bulmanız kolaylaşacağı için de tasarruf etmenizi sağlar. Deneyimli ve bilgili, geniş bir ağa sahip emlak danışmanı size, İstanbul’da ev satın almak konusunda (buy a house in İstanbul) destek olmakla kalmayıp yasal süreçler konunda da deneyimleriyle size kolaylık sağlar.

İstanbul’da yabancılar bütçeleri dâhilinde ev satın alabilirler, bunun önünde yasal bir engel yoktur ancak gerekli koşulları, mülk satın alma girişiminde bulunmadan evvel bilmeniz ve karşılamanız da çok önemlidir. İstanbul genelinde çokça yeni proje ve yapılanma bulunduğu için; evin değerinin hesaplanması, fiyat alınması, işlemlerin tamamlanmasının yanında bir de evi ne için satın almak istediğiniz de önemlidir. Belli tutarlarda konutlar vatandaşlık kazanma fırsatıyla birlikte gelir. Bu yüzden de süreçlere hâkim bir emlak danışmanı sizin her türlü fırsattan faydalanmanızı sağlar. 

(buy a house in İstanbul) Türkiye’de mülk denince akla ilk genel platformlardan biri olan Mulkiyet.com ideal evinizi bulmanızda size, istek ve ihtiyaçlarınızı göz önünde bulunmayı ihmal etmeden yardımcı olur. Bize e-posta ya da telefonla ulaşıp projeler hakkında detaylı bilgi alabilir, kendi önceliklerinize en uygun proje bulmamız adına kişisel isteklerinizi bize iletebilirsiniz.

Share the Post:

Related Posts