Mulkiyet

İSTANBUL’UN BEŞİKTAŞ İLÇESİ

YAŞAMAK İÇİN BEŞİKTAŞ

 İstanbul’un en eski bölgelerinden biri olan Beşiktaş bölgesi turistlerin ve yerli halkın gözde eğlence ve kültür merkezlerinden biri olarak kabul edilir.İstanbul’un kültür ve sanat başkenti olmakla birlikte aynı zamanda Ortaköy, Arnavutköy, Kuruçeşme, Etiler, Akaretler, Levent ve Bebek semtleriyle birlikte Boğaziçi’nin en değerli bölgesidir.

Beşiktaş, Osmanlı dönemi İstanbul’un simgelerinden olan Dolmabahçe, Yıldız, Çırağan Sarayı ve Ihlamur Kasrı ile tarih, kültür ve sanatı içinde barındırıyor.

Beşiktaş Boğaz manzarası, lüks otelleri, tarihi yerleri, ünlü mekanları sayesinde popülerliğini her dönemde sürdürüyor. Sokaklarda tam güvenlikle gece geç saatlere kadar gezip eğlenebileceğiniz restoran ve barlarıyla eğlenceli vakit geçireceksiniz. Keyifli boğaz yolculukları için deniz kenarında olmasıyla bu semtin sunduğu ayrıcalıklardan faydalanabilirsiniz. Aynı zamanda Avrupa Yakası’nın da merkezi olarak kabul edilir. Alışveriş için Beşiktaş Çarşısı oldukça çok tercih edilir. Yine Beşiktaş ilçesinde bulunan Zorlu Center alışveriş merkezinde dünyaca ünlü markalarıda kolaylıkla bulabilirsiniz. İstanbul’u keşfet sayfamızda bahsettiğimiz ilgili yerleri 3 boyutlu gezerek keşfedebilirsiniz. Beşiktaş semtindeki, Resim müzesi, Dolmabahçe sanat galerisi ve Yıldız Saray Müzesi sanata dair ziyaret edebileceğiiz önemli yerlerden sadece bazılarıdır.

 Beşiktaş yaşamak için en uygun ilçelerdendir. Modern ve tarihi apartman tipi evleri mevcutken, semtlerin iç kısımlarında ise villalara rastlayabilirsiniz. Levent ve iş merkezleri tarafında konumlanan modern residence tipi son moda teknolojinin yansıtıldığı daireleride bulunmaktadır. Kiralık ya da satılık daireleri herzaman revaçtadır. Bu bölgede bir mülk satın alarak ailenize huzur ve rahatlık verebilirsiniz. Beşiktaş’ta yaşamak için ev satın almak hakkında daha fazla bilgiye bizimle iletişime geçerek ulaşabilirsiniz.

Share the Post:

Related Posts